Ioga Antigravity

Hata ioga

Aquesta modalitat de ioga és la més practicada en occident.

 

Ens fa ser conscients del nostre físic, de la nostra ment (pensaments i emocions) i del nostre esperit (connectant amb la nostra essència) buscant un equilibri entre les tres parts...

 

A les meves classes et mostraré com aquesta disciplina modelarà el teu cos, els teus músculs i articulacions, així com la teva ment i la teva energia per portar-te a viure i experimentar la teva vida des d'una visió més integradora, proporcionant-te força, equilibri, flexibilitat, resistència, calma, pau interior…

 

No importa la teva edat o forma física. La pràctica l'adaptarem a les teves possibilitats...

 

Les sessions, "sadhanas", són particulars o en grups reduïts i són aptes a totes les persones (tant si ho han practicat com si no) amb inquietud i ganes d'experimentar un camí d'autoconeixement i creixement interior.

Professor:

Francesc Xavier Belmonte Chust

Director de Eleven.

Professor de ioga.

28 anys de pràctica i 25 anys com a docent.

Instructor de SYT, Samkhya Ioga Teràpia. Quiromasajista terapèutic i esportiu. Acupuntor 

Format en Tapping i Emotional Freedom Techniques (EFT). Hipnoterapeuta

Formació en Psicologia Transpersonal i Teràpia Gestalt.

Les classes de ioga a Creixent van ser per a mi un espai de retrobament i connexió amb la meva ànima i el meu cos. Estic segura que Eleven segueix la mateixa filosofia i cada persona hi pot trobar un lloc on sentir-se còmode i compartir emocions i sensacions amb el grup.

 

Anna B. Llongueras

Les classes en “Creixent” són un bàlsam de pau i tranquil·litat, un espai distès de calma on tornar a connectar amb el cos i l'ànima. El més diferenciador i reconfortant de Francesc és el seu tracte humà i generós que et fa sentir com a casa des del primer moment. Et dóna motiu al fet que parlis amb confiança del que més et ve de gust, preocupa o inquieta i sempre reps una escolta atenta i empàtica i una resposta sincera. I tot acompanyat amb humor i riures.

Pablo Domingo

Això és el que sento amb els exercicis i postures que practiquem ....Que si "ACCEPTO" i "DEIXO ANAR"...el dolor és inevitable, però el sofriment és optatiu. He après a sentir quan ho necessito i ha deixar anar quan ha fet el seu treball. Així veig la vida. Moltes gràcies!!!!

Montse Lujan

 

Una proposta divertida per superar pors, descomprimir la columna, articulacions i...

 

Estimula la circulació de sang en el cervell.

 

Tonificar, enfortir i estirar els teus músculs.

 

Treballar l'equilibri i la coordinació i... ens manté al moment present allunyant-nos del soroll mental inconscient, és a dir alleuja l'estrès.

Kundalini Ioga

 

La pràctica de Kundalini ioga manté el cos en forma, incrementa la vitalitat i entrena la ment per poder ser fort i flexible; per poder encaixar l'estrès i el canvi.

 

Equilibra el sistema glandular, enforteix el sistema nerviós i millora el potencial creatiu de la persona.

Imparteix: Beatriz Monzon

Rambla 109C 1º 3ª, 08202 Sabadell 

Tel. 620 863 795

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon