Individual

Hi ha moments en el transcurs de la nostra vida, en el qual creiem que no tenim recursos i eines per afrontar els diferents reptes que ens trobem.

T'oferim sessions individuals de teràpia on, des de diferents enfocaments de la psicologia humanista, t'acompanyarem en el teu procés.

La teràpia individual és un regal d'autoconeixement, és un temps de sinceritat i renovació, ​tan sols has de donar el primer pas...

Grupal

Samkhya ioga teràpia

Mètode terapèutic que ens acosta a afrontar determinats obstacles o zones no transitades de nosaltres mateixos que aconsegueixen retenir-nos en estats que percebem com a nocius, perjudicials o de desajustament, amb nosaltres mateixos o amb l'entorn. També ens fa entendre d'una forma més holística, aquest miracle de l'existència que anomenem vida.

La tècnica que us proposo, combina:

D'una banda, la ciència ancestral del ioga, el samkhya (dos de les sis darshanas o doctrines clàssiques de l'hinduisme) i el tantra ( l'alliberament de la teva pròpia energia o vitalitat)

I per un altre tècniques terapèutiques actuals extretes de la psicologia humanista (tècniques de la psicologia transpersonal).

El mètode proposa ajuntar a unes persones, formant un grup o sistema, i treballar conjuntament, preservant l'energia d'aquest sistema humà.

En fer-ho així experimentarem el doble poder de l'energia, el nostre individual, i el de la interacció del grup.

El Calidoscopio

 

Grup de creixement personal i d'iniciació a la teràpia Gestalt.

Saber més...

Corporal

El teu cos parla de les malalties de la teva ànima, només has d'aprendre a escoltar-lo...

Tui Na

 

És un massatge tradicional xinès. S'apliquen moviments amb les mans sobre la superfície corporal, en zones molt determinades i concretes, en  punts claus.

 

La seva eficàcia terapèutica va en funció de la naturalesa i intensitat de moviments i els punts en què s'apliquin.

 

Bàsicament la tècnica Tui Na té vuit mètodes: escalfar, tonificar, descongestionar, evacuar, transpirar, harmonitzar, dispersar i eliminar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acupuntura sensitiva

 

Et convidem a experimentar com mitjançant aquesta tècnica connectem amb el teu Qi, la teva energia vital, endreçant-la, buscant el teu equilibri orgànic, energètic, emocional i mental. Indicada per a qualsevol trastorn simptomatològic i eficaç en tractaments antiinflamatoris que cursen dolor.

Massatge terapèutic i esportiu

 

Fem servir un mètode de quiromassatge tradicional suec, complementat amb tècniques orientals. Indicat per descontracturar, relaxar, tonificar, drenar qualsevol part del teu cos. Tant si ets un assidu practicant esportiu o potser portes una vida més sedentària, la utilització d'aquesta tècnica és molt beneficiosa. Prova-ho !!

Iogaterapia

 

Una de les formes que jo he provat d'experimentar l'eficàcia de la teràpia, és portar la sensació al cos, viure l'experiència des del corporal.

El ioga és un excel·lent mètode de connectar amb els teus diferents koshas (cossos) mental, emocional, físic, fisiològic per donar cabuda a l'experiència espiritual en el món material.

 És un mètode terapèutic singular, amb resultats profunds, transformadors.

Medicina Ayurvèdica

 

La medicina de la "ciència de la vida".

Mètode mil·lenari i reconegut per l'OMS per la seva eficàcia en l'ús preventiu i curatiu de diversos tipus de malalties. T'oferim visites i tractaments personalitzats per a conèixer la teva dosha (naturalesa) així com la conveniència de seguir unes pautes de conductes saludables que t'acosten a un equilibri més gran amb la natura del teu ésser.

De parella

“El primer que es fa en aquestes teràpies és trobar el veritable problema. La majoria de les parelles ve a consulta perquè discuteixen molt, però "darrere del soroll, hi ha conflictes sense resoldre"…. Per tant, el primer que cal posar sobre la taula és el problema real pel qual la relació no funciona com abans“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una teràpia de parella no només val per recuperar la relació, sinó també per tenir una ruptura el menys conflictiva i dolorosa possible.

De manera que l'objectiu de tot és "que la parella es comuniqui i resolgui el que vulgui resoldre per sentir-se millor amb un mateix  i amb l'altre", sigui per recuperar la relació si tots dos així ho desitgen, o bé per trencar-la de la millor de les formes si no funciona com abans.”

Extret d'un article del diari:

El mundo

  

Hipnoteràpia

 

Tots entrem i sortim permanentment d'estats hipnòtics o "modificats", com també se l'anomena als estats d'hipnosi ... conduint un vehicle, llegint aquesta novel·la que tant ens agrada ... Mitjançant la hipnosi ericsoniana accedim als recursos que ja tenim i que en el nostre dia a dia no som capaços de veure o reconèixer per superar aquest obstacle que està impedint que reprengui la meva vida de forma satisfactòria. 

Facilitador   

Francesc X. Belmonte,  hipnoterapèuta.

Caminante no hay camino

 se hace camino al andar…

 

A. Machado

Rambla 109C 1º 3ª, 08202 Sabadell 

Tel. 620 863 795

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon